Tonske

tonske_web

Seznam članov:
Antonio Križnič: glasbeni kreator, oblikovalec, performer

 

Antonio Križnič, umetniško Tonske, je kot glasbeni ustvarjalec, oblikovalec in izvajalec razvil svoj perfekten in kompleksen način kreiranja elektronske glasbe, ki jo definira globina, intenziteta in maksimalna pozornost  detajlov. Dolgoletno obdobje eksperimentiranja znotraj in izven žanrskih okvirjev elektronike mu poleg bogate okrepitve znanja in izkušenj prineseta tudi kolaboracije s tujimi in domačimi umetniki ter založbami, kjer se pojavlja, kot samostojni izvajalec in v kombiniranih izdajah.

Kot soustanovitelj društva Cogo pomembno prispeva k organizirani in inovativni promociji elektronske glasbe v domačem prostoru. Poleg tega deluje kot predavatelj na področju avdio inženiringa. V zadnjem času utrjuje lastno platformo
‘’Cozmikmuzik’’, skozi katero bo znotraj artističnega in tehničnega segmenta elektronske glasbe deloval tudi v prihodnje.

S svojo glasbeno vizijo teži k bolj futurističnim smernicam atmosferične elektronike, ki s svojo eksperimentalno elastičnostjo dosega najvišje standarde kvalitete in inovativnosti.

 

Kontakt:
E-mail
Spletna stran
Facebook
Soundcloud
RA