Brlee

brlee_web

Seznam članov:
Matej Brložnik, DJ

 

Kariera DJ Brlee –ta se je začela v letu 2002 je organizator številnih OVERLOAD eventov ter voditelj istoimenske radijske oddaje, vsak petek ob 22 uri  na valovih Mojega radija v Velenju. Nekoč je bil rezident celjske Casablance in kluba Escape, zmagovalec tekmovanja SYLD, s katerim si je takrat tudi zagotovil  nastop v Ambasadi Gavioli, medtem pa je svoje znanje že dokazal v vseh večjih diskotekah po Sloveniji.

V svoji, sicer še ne tako dolgi, a vendarle uspešni karieri je vrtel z mnogimi zvenečimi imeni elektronske scene, kot so Axwell, Fedde Le Grand, Roger Sanchez, Sebastian Ingrosso, Frankie Knucles, Junior Jack&Kid Cream, Silicoune Soul, David Morales, Umek, Terry Francis,  Barbara Tucker, Marshall Jefferson, Dr. Kucho in Sonique  v številnih klubih, tako doma, kot v tujini (Nizozemska, Nemčija, Avstrija, Grčija, Italija, Srbija, BiH in Hrvaška).

Njegov stil glasbe sta house in tech-house.  poznan pa je tudi po  tem, da se med vrtenjem maksimalno poveže s publiko.To poletje je luč sveta ugledala izdaja njegovega komada »MEOLA«, remix Daniel Greenx-a in pa tudi videospot!

 

Kontakt :
Facebook
Soundcolud
Beatport
Twitter