Scratch

scratch_web

Seznam članov:
Rok Glavač

 

Scratch je začetnik venjskega rap-a. Začel je s skupino TRACKMASTERZ (SCRATCH, MC ZMEDEN(PLAN-B)) …oba pa sta začetnika velenjske hip hop scene in dokaz je kaseta z naslovom PSIHOPAT, ki pa se je ne najde in ne sliši nikjer več :).

Svojo pot je nadaljeval s skupino BRONXTARZ (SCRATCH, ZIEBANE, ZEKO) s katero so veliko nastopali,pozneje je sodeloval še v skupini CORPUS DELICTI (SCRATCH, PRINCIP, NEMIR, PRODUCENT MENTALY ILL(JANI RAK )) s katero so dodobra zbombali slovensko hip hop sceno, pozneje pa sta s PRINCIP-om ustanovila še skupino PSIHO-BRATA (SCRATCH, PRINCIP), ki je leta 2005 izdala tudi prvenec z naslovom PSIHOPLATA. Scratch je sodeloval z različnimi slovenskimi in tujimi artisti in se znašel tudi na nekaterih tujih albumih (5 MIN OF FAME, 6PACK- Ne se čudit,6PACK – Keramičarska lirika, PRINCIP – Thug van heist, HIP HOP VAL, LIGNIT 2, SCORPIO – Sarkofag, SODA MIXTAPE, STRIHNIN 2005, U-KAN – Kam me vodi ta pot, UNITE 3…). Sedaj piči dalje solo, vendar se je odločil, da se mu ne da več nastopati zato komad raje posname in da naprej…. :)) enostavno rečeno..truplo!

Na kompilaciji LIGNIT 3 se bo predstavil s komadom B.I.T.D (BACK IN THE DAYS), ki je bil posnet v sodelovanju z WALTER BEATS v katerem opisuje najlepša leta svojega delovanja….

 

Kontakt:
Facebook